MoreThanHip Joyas Fire - stijlvolle set ketting en oorbellen met rode agaatjes

34,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Rood

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over MoreThanHip Joyas Fire - stijlvolle set ketting en oorbellen met rode agaatjes

Stijlvolle set ketting en oorbellen met rode agaatjes

Prachtige set oorbellen en ketting die het element ‘vuur’ illustreert. Ontdek alle 5 de elementen in onze leuke setjes sieraden. Voor welke kies jij? Wordt het lucht, water, vuur, aarde of toch liefde… Leuk om te geven, maar ook heel leuk om te krijgen!

Highlights
● Set met oorbellen en ketting
● Gemaakt met rode agaat
● Draaglengte ca. 25 cm; totale lengte 50 cm; oorbellen 5 cm
● Verkrijgbaar in 5 uitvoeringen
● Goudkleurige messing
● Fair made in Colombia

Rode agaat
De set is in de basis gemaakt van goudkleurige messing, ofwel geelkoper. Daaraan zijn allerlei mooie, rode steentjes gemaakt van agaat in verschillende vormen toegevoegd. De agaatjes geven het element ‘vuur’ weer. De set heeft een prachtige uitstraling en maakt je outfit echt af.

De ketting is op meerdere lengtes te dragen door het sluitinkje te verstellen. De oorbellen zijn voorzien van siliconen achterkantjes, om kwijtraken te voorkomen. Daarnaast is de set fijn om te dragen, aangezien de agaatjes niet zwaar zijn.

Be fearless in the pursuit of what sets your soul on fire.

Fire is the element of transformation; converting the energy of objects into other forms: heat, light, ash and smoke. This piece will remind you to focus energy into action. It assists in bringing divinely inspired ideas and creations, helping you to determine the highest course of action, and lending the courage and energy needed to complete them.

Materiaal:
Zilver
Voorraad: