Bambooty wasbare luier - met inlegger - Basics all-in two - mint groen - one size

18,95 14,21
2 Prijzen, De beste prijs bij Koopjesdrogisterij.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Groen mintgroen

1 tot 3 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Bambooty wasbare luier - met inlegger - Basics all-in two - mint groen - one size

De Basics all in two wasbare luier is gemaakt van een extra zachte en ademende stof, speciaal voor de tere huid van je kind. De frisse kleur zorgt ervoor dat je kind elke dag weer leuk voor de dag komt.

De wasbare luier is verkrijgbaar in 1 maat van 4-16 kg. Het bijzondere ontwerp kan op verschillende manieren worden vastgezet met handige drukknoopjes. Hierdoor groeit de wasbare luier mee met het kind en is deze geschikt is voor een pasgeboren baby, dreumes en peuter.

Deze all in two wasbare luier heeft 1 bamboe inlegger, die vastzit met handige drukknoopjes. De inleggers hebben een extra zachte bovenkant. De wasbare luier kan geheel in de wasmachine en droogt extra snel.

Waarom is de wasbare luier een slimme keuze?
- Wasbare luiers zijn beter voor het milieu dan wegwerpluiers. Ze geven veel minder afval en scoren beter op energieverbruik, zelfs als je wassen meetelt.
- De totale kosten van een wasbare luier zijn lager dan een wegwerpluier. Je kan de luiers zelfs ook nog gebruiken voor een tweede kindje.
- Bij gebruik van een wasbare luier kan je kind eerder zindelijk zijn! Met een wasbare luier voelt een kind beter een natte luier en dat is belangrijk voor het zindelijk worden.

Belangrijkste kenmerken:
- Zachte en ademende stof
- Leuke print
- Verkrijgbaar in 1 maat van 4-16 kg
- Uniek ontwerp voor een baby tot peuter.
- Two-in one wasbare luier
- Inclusief 1 bamboe inlegger met zachte bovenkant
- Kan geheel in de wasmachine

Tip:
Van dezelfde print is ook een handige wetbag verkrijgbaar. Een wetbag of luierzak is ideaal voor onderweg, om een natte of droge wasbare luiers in op te bergen.

Vestigings adres: Turfweg 9
Telefoonnummer: 0857920181
KVK nummer: 59272155