5 favoriete duurzame make-up merken

5 favoriete duurzame make-up merken

Duurzaam leven en groen doen, dat is waar ik nu al jaren mee bezig ben. Ik ben geen hippie en al helemaal geen zweverig type, maar vind het wel belangrijk om goed te zorgen voor onze wereld en de wezens die er op leven. Het is best eenvoudig om jouw impact op de aarde te verkleinen. Een paar kleine wijzigingen in je dagelijkse leven kunnen een mooie stap vooruit zijn! Zo schakelde ik jaren terug over op zo natuurlijk mogelijke verzorgingsproducten (én dierproefvrij natuurlijk!). Vandaag vertel ik je mijn 5 favoriete merken.

 

Benecos

Benecos is mijn favoriete natuurlijke make-up merk. De producten zijn betaalbaar en van uitstekende kwaliteit. De lipsticks zijn een grote aanrader!

Pacifica

Voor heerlijke geuren moet je bij Pacifica zijn. Dit merk verkoopt mijn favoriete parfum (Mediterranean Fig), maar heeft ook mooie make-upjes in hun lijn. Hier vind je gegarandeerd jouw ding.

Dr. Hauschka

Voor natuurlijke make-up van uitstekende kwaliteit kan je bij Dr. Hauschka terecht. De producten bestaan uit hoogwaardige ingrediënten en zijn wat meer luxe dan bijvoorbeeld Benecos.

Weleda

Weleda ken je waarschijnlijk wel. Dit merk is in veel drogisterijen te koop en gebruikt enkel natuurlijke ingrediënten. Hier kan je terecht met elk huidtype. Bekijk zeker de huidoliën eens, die zijn heerlijk!

Cattier-Paris

Cattier-Paris is niet zo bekend, maar heeft geweldige producten in het gamma. Ik ben fan van de dagcrèmes en het micellaire water. Mooie, pure ingrediënten zonder al te veel poespas!

Wat zijn jouw favoriete duurzame verzorgingsmerken?

 

Bekijk mijn blog op www.zolea.be!