7 x duurzame kinderkleding merken

7 x duurzame kinderkleding merken

De vraag naar duurzame kleding neemt de laatste tijd flink toe, omdat er steeds meer aandacht komt voor milieuvervuilende processen en kinderarbeid. En gelukkig zijn er dan ook steeds meer merken die duurzame kleding aanbieden. Er zijn al een heleboel dames en herenmerken, die je ook op Sociii terug vindt. Maar wist je dat we ook 7 x duurzame kinderkleding merken verkopen? Lees snel verder!

Duurzame kinderkleding kopen

Je wilt het beste voor je kindje en dat heeft op veel meer dingen betrekking dan je denkt. Want als je denkt aan de toekomst van je kindje, dan wil je dat hij of zij in een gezonde omgeving opgroeit. Daarvoor moeten we zuinig met de aarde omgaan en helaas is de kledingindustrie niet zo duurzaam.

Om kleding te maken wordt vaak veel water gebruikt en voor prints op kleding worden over het algemeen chemische stoffen gebruikt. En zou je het over je hart kunnen verkrijgen om kinderarbeid te supporten door kleding te kopen voor je eigen kindje? Liever niet, zeker als het anders kan, toch?

Sociii & duurzame kinderkleding

Bij Sociii zien we de noodzaak van duurzame kinderkleding in! Op ons platform vind je daarom niet alleen duurzame kleding voor dames en heren, maar ook duurzame kinder kleding. Ons assortiment bestaat uit de duurzame merken: Maxomorra, Fred + Ginger, Fresk, Pololo, NOeser, TOMS en Vaude.

TOMS is bijvoorbeeld al een redelijk bekend schoenenmerk dat voor elk verkocht paar schoenen, één paar schoenen doneert. NOEser biedt biologische baby- en kinderkleding evenals items voor mama. Vaude is een groot duurzaam outdoor merk, dat ook rugzakken voor kinderen maakt. 

Milieuvriendelijke & eerlijke kleding

Wees niet bang dat je je kindje geen leuke kleding aan kunt doen als je kiest voor duurzaam. In ons assortiment vind je meer dan 1700 duurzame kinderkleding artikelen. Denk hierbij aan rugzakken, toffe schoenen, regenlaarzen, schattige maar ook stoere rompertjes & pyjama’s en warme slofjes!