Nieuw: Sociii + Studio Mulder designer tassen

Nieuw: Sociii + Studio Mulder designer tassen

Na maanden lang hard werken is het eindelijk zover en kunnen we ons geheim onthullen. Onze eerste eigen tassenlijn is een feit. In samenwerking met de fashion designers Pascal Mulder en Ratna Ho van Studio Mulder hebben we een vegan & designer tassenlijn ontworpen. De tassen zijn gemaakt van gerecyclede materialen en zijn ontzettend stevig. We vertellen je meer in dit artikel! 

Sociii & Studio Mulder

Je wist het natuurlijk allang, maar bij Sociii vinden we duurzaamheid erg belangrijk. En we zijn niet de enige die hier veel waarde aan hechten. Ook de fashion designers Pascal Mulder en Ratna Ho houden zich graag bezig met duurzaamheid. Zij hebben zelfs al eens de ASN wereldprijs gewonnen. En in samenwerking met hen hebben we nu dus een duurzame designer tassenlijn opgezet.

Duurzame tassen van gerecycled materiaal

Als je goed kijkt naar de afbeeldingen van de tassen, dan kun je wellicht al een aantal materialen herkennen. Zo wordt er voor de schouderbanden gebruik gemaakt van autogordels die anders naar de sloop zouden gaan. Ook wordt er zeil gebruikt, dat anders industrieel afval zou worden. Het katoen is fairtrade en biologisch. Deze materialen maken dat onze tassen ook vegan friendly zijn!

Handgemaakt & uniek

Onze Sociii & Mulder tassen worden in Nederland met de hand gemaakt door Pascal en Ratna. Dat maakt dat elke tas uniek is én met liefde gemaakt is. Hiermee is onze missie om duurzame designer tassen te ontwikkelen absoluut geslaagd. We hopen dat jij het zo enthousiast bent!

Elke tas is overigens groot genoeg voor een laptop, dus ze zijn voor elke gelegenheid geschikt. Wat ons betreft zijn de tassen onmisbaar in een duurzame garderobe. Ze zijn ook mooi om cadeau te geven! De tassen kosten €80 per stuk en zijn verkrijgbaar in onze Sociii webshop.

Voor welke ga jij?

Neem een kijkje op www.sociii.com voor de tassen!