Sociii breidt haar assortiment uit met nieuwe duurzame categorieën!

Sociii breidt haar assortiment uit met nieuwe duurzame categorieën!

Doordat de consument zich steeds bewuster wordt van wat hij of zij gebruikt, neemt de vraag naar duurzame producten toe. Op Sociii kun je gelukkig een heleboel verschillende producten shoppen met een gerust geweten. Van make-up tot kleding: je kon voor heel veel items al bij ons terecht. En we hebben nieuws voor je: we breiden ons assortiment uit met nieuwe duurzame categorieën!  

Duurzaam platform

Bij Sociii vinden we het belangrijk om een handig platform te bieden waar je voor allerlei duurzame producten terecht kunt. Tot nu toe kon je bijvoorbeeld niet alleen natuurlijke make-up en skincare, maar ook dames- & herenkleding bij ons vinden. En wist je dat we sinds kort onze eigen tassenlijn hebben? Je merkt het wel: we blijven ontwikkelen om jou én de aarde het beste te kunnen bieden!

Wandelen & kamperen

Laten we eens kijken naar de eerste nieuwe categorie. Wellicht denk je hier bij duurzaamheid niet zo snel aan, maar ook producten voor wandelen en kamperen kunnen een stuk duurzamer! Daarom vind je bij ons nu ook drinkflessen en tenten. Denk hierbij aan merken als Nalgene, Contigo, Vaude en Lifefactory. Zo kun je toch genieten van de natuur, zonder een grote voetafdruk achter te laten.

Eten & drinken

Goed eten en veel (water) drinken is ontzettend belangrijk voor een goede gezondheid. Nu weten we inmiddels dat elke dag vlees eten niet echt duurzaam en gezond is. Maar er komt ook steeds meer aandacht voor bijvoorbeeld biologische producten. Door de stijgende vraag naar duurzame voeding, bieden we nu ook eten en drinken van merken als Mattisson, Piramide, Simon Levelt en Ekoland.

Speelgoed & kinderkleding

Zoals we hierboven al schreven, hadden we al dames- en herenkleding in ons assortiment. Maar wat ontbreekt daar nog? Juist, kinderkleding! Daarom hebben we nu ook een aantal leuke duurzame kinderkleding merken aan ons assortiment toegevoegd van de merken Maxomorra, NOeser, Vaude en Hatley. En omdat kinderen dol zijn op spelen, hebben we ons assortiment ook uitgebreid met duurzaam speelgoed van merken als Hape, Plantoys en Living Nature.

Woonaccessoires & zonnepanelen

Denk je aan duurzaam, dan denk je al gauw aan zonnepanelen. Maar misschien denk je ook meteen: in Nederland schijnt toch amper de zon? Zonnepanelen kunnen je ondanks dat meer opleveren dan je in eerste instantie denkt. Door eenmalig te investeren kun je er daarna lang van genieten! En tot slot hebben we nu ook toffe woonaccessoires in ons assortiment. Van Yumeko beddengoed en Fair Trade Original vazen tot Imbarro plaids, ook hiervoor kun je nu bij ons terecht.

Veel duurzaam shopplezier toegewenst!