Onze duurzame partners

Hot&Tot

Bij duurzaamheid denk je misschien al gauw aan een suf geitenwollensokken imago, maar bij HOT&TOT vonden ze dat duurzaamheid helemaal niet suf hoeft te zijn. Je kunt het prima combineren met de hedendaagse trends. 
HOT&TOT heeft een prachtige collectie handgemaakte, houten horloges ontwikkeld. De horloges zijn gemaakt van gerecycled hout en voor ieder verkocht horloge wordt een boom geplant!

HOT&TOT is hiervoor een samenwerking aangegaan met de Stichting Trees for All. Daarnaast wordt enkel gebruik gemaakt van gerecyclede materialen voor zowel de horlogedoosjes als het verzend- en promotiemateriaal. Op deze manier kan HOT&TOT haar droom verwezenlijken; een duurzame footprint achterlaten op aarde.


Bekijk hun collectie op www.hottot.nl!

 

 

 

En&

Ben je op zoek naar schoenen die hip én duurzaam zijn? En eco én fabulous? Bij EN& shop je met een gerust hart want EN& verkoopt uitsluitend veganistische schoenen waarvoor geen dierlijke materialen zijn gebruikt. Wat dan wel? Kurk bijvoorbeeld, eco-suède van gerecyclede PET-flessen, de vezels van ananas bladeren!

EN& heeft onder andere schoenen van Beyond Skin, NAE Vegan en NOAH in de collectie. Stylish schoenen, die gemaakt worden op een manier die vriendelijk is voor mens, dier en onze kostbare planeet. Bij EN& vind je niet alleen hippe pumps, ballerina’s en laarzen, maar ook mooie vegan herenschoenen en tassen.

 

Bekijk de website op www.en-enn.nl!

 

 

 

 

YUMEKO

Change the world sleeping. Dat is de droom van Yumeko. Zij maken het zachtste bed- en badgoed van de hoogste kwaliteit dat tegelijk duurzaam en betaalbaar is. Door mooie, duurzame alternatieven te bieden voor bed en bad wil Yumeko uw leven wat aangenamer en comfortabeler maken en de wereld wat schoner en eerlijker.

 

Bij Yumeko kun je natuurlijk heerlijk slapen, maar dat is voor hen geen reden om achterover te leunen. Yumeko stelt impact voorop. Alle producten van Yumeko hebben een biologisch- en/of fairtrade certificaat en zijn door hun strenge selectieprocedure gekomen.

 

Yumeko is ervan overtuigd dat positieve maatschappelijke veranderingen in gang gezet kunnen worden door bedrijven en hun klanten. Door Yumeko en door ú dus. Samen kunnen we het doen. Change the world sleeping.

 

Bekijk de duurzame slaapcollectie op www.yumeko.nl!

TIC Online Marketing

TIC Online Marketing is onze partner voor de techniek van onze webshop. Zij maken het mogelijk om onze duurzame merken aan te bieden en denken mee in ons concept --> Duurzame producten voor een eerlijke prijs.

Bekijk de website op: https://ticonlinemarketing.nl