Groene GreenPan Bonn Keramische Hapjespan - met deksel - Ø28 cm - 4.2 l - Zwart

99,99
3 Prijzen, De beste prijs bij vtwonen.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Groen Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 90 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Groene GreenPan Bonn Keramische Hapjespan - met deksel - Ø28 cm - 4.2 l - Zwart

De zwarte GreenPan Bonn Keramische Hapjespan met Deksel - Ø 28 cm - Inductie is perfect voor dagdagelijkse bereidingen en geschikt voor alle vuren. De pan heeft een Thermolon™Infinity keramische anti-aanbaklaag, versterkt met diamant. Dankzij deze anti-aanbaklaag heb je bovendien minder vetstof nodig. Zo hou je het lekker licht!

Waarom de GreenPan Bonn Keramische Hapjespan met Deksel - Ø 28 cm - Inductie?

 • Gezond en veilig koken
 • Extra duurzaam bakoppervlak, bestand tegen metalen spatels
 • Energiebesparende bodem geschikt voor alle vuren, ook inductie
 • Klassevolle roestvrijstalen handgrepen
 • Mag in de vaatwasser, maar reiniging met een zachte doekwordt aanbevolen
Met de GreenPan Bonn Keramische Hapjespan met Deksel - Ø 28 cm - Inductie kun je alle kanten uit: krokant bakken, braden, roerbakken, stovenof een heerlijke risotto maken. De pan kleeft niet en warmt gelijkmatig op voor een perfecte garing van alle ingrediënten. Ze kan gebruikt worden op inductie, mag in de oventot 220°Cen in de vaatwasser.

Bekijk hier alle producten uit de GreenPan Bonn serie.

Gezond koken begint bij gezond kookgerei
De Thermolon™ keramische antikleeflaag is gemaakt van natuurlijke materialen en bevat géén schadelijke stoffen zoals PFOA, PFAS, lood of cadmium. Zelfs bij oververhitting hoef je je geen zorgen te maken. De Thermolon™-laag kan temperaturen tot maar liefst 450°C aan en zal niet afbladderen. Gezond koken begint bij gezond kookgerei!

GreenPan; Duurzaam & MilieuvriendelijkGreenPan is het merk voor iedereen die écht gezond wil koken! Alle potten en pannen hebben een gezonde keramische Thermolon™ antikleeflaag. Die is gemaakt met natuurlijke grondstoffen, zoals zand en bevat geen PFOA, lood of cadmium. GreenPan gaat echter nog een stapje verder en gebruikt ook géén PFAS. Iets wat de meeste merken van antikleefpannen wél nog steeds doen. Met de keramische antikleeflaag van GreenPan ben je dus zeker dat er geen toxische stoffen kunnen vrijkomen, zelfs als je graag kookt op hoge temperaturen.

Is de antikleeflaag van GreenPan volkomen veilig voor mijn gezondheid?
Ja, GreenPan is hét gezonde keukenmerk bij uitstek! De antikleeflaag van GreenPan bevat géén schadelijke chemische stoffen (geen PFOA, PFAS, lood of cadmium) en is gemaakt op basis van natuurlijke grondstoffen, zoals zand. Je bent dus zeker dat er geen schadelijke dampen kunnen vrijkomen, zelfs als je graag bakt op zeer hoge temperaturen. De antikleeflaag kan temperaturen aan tot 450°C en zal nooit afbladderen. Zo helpt GreenPan je veilig én gezond koken.

Zijn de pannen van GreenPan milieuvriendelijk?
Absoluut! Alle GreenPan producten worden geproduceerd met respect voor het milieu. Het gebruik van natuurlijke grondstoffen speelt daarbij een belangrijke rol: geen schadelijke chemicaliën die terechtkomen in de natuur en in onze voedselketen. Bovendien wordt bij de productie van de Thermolon™ keramische antikleeflaag 60% minder CO2 uitgestoten dan bij de productie van traditionele antikleeflagen. Kies je voor GreenPan, dan maak je een bewuste keuze.

Tips van onze GreenPan Specialist:
 • Zorg ervoor dat de hapjespan altijd geleidelijk opwarmt. Begin met een laag vuur en verhoog de temperatuur langzamerhand.
 • Laat de hapjespan volledig afkoelen voordat je ze schoonmaakt om te vermijden dat de pan kromtrekt.
 • De hapjespan mag in de vaatwasser, maar afwassen met de hand is aanbevolen voor een optimaal behoud van de keramische anti-aanbaklaag.
Waarom GreenPan™?GreenPan introduceerde als eerste kookgerei met een Thermolon™ Infinity keramische antikleeflaag. Deze gezonde anti-aanbaklaag is een revolutie op het gebied van pannen én is niet meer weg te denken uit de keukens. Van België tot aan Brooklyn, GreenPan is het basisingrediënt in elke keuken waar duurzaamheid een prioriteit is, ook voor inductie. Gezond koken begint bij gezond kookgerei van GreenPan.

 • Gemaakt op basis van natuurlijke materialen
 • Geen toxische dampen na oververhitting
 • Superieure non-stick
 • Voor elk gerecht, elke dag

Materiaal:
Aluminium
Voorraad:
Vestigings adres: Reactorweg 53
Telefoonnummer: 085-8886855
KVK nummer: 30193631