Groene GreenPan Brussels Keramische Koekenpan - Ø 24 cm - Inductie

40,91
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Groen Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Groene GreenPan Brussels Keramische Koekenpan - Ø 24 cm - Inductie

De GreenPan Brussels Keramische Koekenpan - Ø 24 cm – Inductie is ideaal voor snelle, dagdagelijkse bereidingen op alle vuren, ook inductie. Dankzij de gezonde Thermolon™ Infinity keramische anti-aanbaklaag bak je zonder kleven en heb je minder vetstof nodig. De roomwitte binnenkant zorgt voor een elegante look.

Waarom de GreenPan Brussels Keramische Koekenpan - Ø 24 cm - Inductie?

 • Gezond en veilig koken
 • Extra duurzaam bakoppervlak, versterkt met diamant en bestand tegen metalen spatels
 • Energiebesparende bodem geschikt voor alle vuren, ook inductie
 • Klassevolle roestvrijstalen handgrepen
 • Mag in de vaatwasser, maar reiniging met een zachte doek wordt aanbevolen


 • De GreenPan Brussels Keramische Koekenpan - Ø 24 cm – Inductie is perfect voor de keuken van elke dag. Ze warmt snel en gelijkmatig op voor uitstekende bakresultaten. De roomwitte keramische anti-aanbaklaag zorgt ervoor dat je pan makkelijk te reinigen is. Ze mag bovendien in de oven en in de vaatwasser.

  Bekijk hier alle producten uit de GreenPan Brussels Serie.


  Tips van onze GreenPan Specialist:
  • Zorg ervoor dat de koekenpan altijd geleidelijk opwarmt. Begin met een laag vuur en verhoog de temperatuur langzamerhand.
  • Laat de koekenpan volledig afkoelen voordat je ze schoonmaakt om te vermijden dat de pan kromtrekt.
  • De koekenpan mag in de vaatwasser, maar afwassen met de hand is aanbevolen voor een optimaal behoud van de keramische anti-aanbaklaag.
  GreenPan; Duurzaam & MilieuvriendelijkGreenPan is het merk voor iedereen die écht gezond wil koken! Alle potten en pannen hebben een gezonde keramische Thermolon™ antikleeflaag. Die is gemaakt met natuurlijke grondstoffen, zoals zand en bevat geen PFOA, lood of cadmium. GreenPan gaat echter nog een stapje verder en gebruikt ook géén PFAS. Iets wat de meeste merken van antikleefpannen wél nog steeds doen. Met de keramische antikleeflaag van GreenPan ben je dus zeker dat er geen toxische stoffen kunnen vrijkomen, zelfs als je graag kookt op hoge temperaturen.

  Is de antikleeflaag van GreenPan volkomen veilig voor mijn gezondheid?
  Ja, GreenPan is hét gezonde keukenmerk bij uitstek! De antikleeflaag van GreenPan bevat géén schadelijke chemische stoffen (geen PFOA, PFAS, lood of cadmium) en is gemaakt op basis van natuurlijke grondstoffen, zoals zand. Je bent dus zeker dat er geen schadelijke dampen kunnen vrijkomen, zelfs als je graag bakt op zeer hoge temperaturen. De antikleeflaag kan temperaturen aan tot 450°C en zal nooit afbladderen. Zo helpt GreenPan je veilig én gezond koken.

  Zijn de pannen van GreenPan milieuvriendelijk?
  Absoluut! Alle GreenPan producten worden geproduceerd met respect voor het milieu. Het gebruik van natuurlijke grondstoffen speelt daarbij een belangrijke rol: geen schadelijke chemicaliën die terechtkomen in de natuur en in onze voedselketen. Bovendien wordt bij de productie van de Thermolon™ keramische antikleeflaag 60% minder CO2 uitgestoten dan bij de productie van traditionele antikleeflagen. Kies je voor GreenPan, dan maak je een bewuste keuze.

  Materiaal:
  Aluminium
  Voorraad: