Groene Greenpan Glazen Deksel Ø 30 cm

27,99
3 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Groen transparant

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Groene Greenpan Glazen Deksel Ø 30 cm

Met de GreenPan Universeel Glazen Deksel - Ø 30 cm houd je de warmte in je pan beter vast, bespaar je energie en vermijd je spatten op je kookvuur. Bovendien kun je het kookproces moeiteloos volgen. Het deksel mag in de oven (max. 220°C) en in de vaatwasser.

Waarom de GreenPan Universeel Glazen Deksel - Ø 30 cm?

  • Gemaakt van zeer sterk, gehard glas
  • Universele formaten die bij elke collectie passen
  • Ergonomische roestvrijstalen greep
  • Mag in de oven (tot 220°C) en in de vaatwasser
De GreenPan Universeel Glazen Deksel - Ø 30 cm is onmisbaar in elke keuken. Verkrijgbaar in verschillende maten en daardoor de perfecte aanvulling bij elke collectie. Mag in de oven tot 220°C en in de vaatwasser.

Tips van onze GreenPan Specialist:
  • Zorg ervoor dat het glazen deksel altijd geleidelijk opwarmt. Begin met een lage temperatuur en verhoog de temperatuur langzamerhand.
  • Laat het glazen deksel volledig afkoelen voordat je het schoonmaakt.
  • De glazen deksel mag in de vaatwasser, maar afwassen met de hand is aanbevolen.


Gezonde keramische anti-aanbaklaag
De Thermolon™ keramische anti-aanbaklaag is gemaakt van natuurlijke materialen. Ze bevat géén schadelijke stoffen zoals PFOA, PFAS, lood of cadmium. Zo ben je zeker dat je gezond en veilig kookt. De Thermolon™-laag kan bovendien temperaturen aan tot 450°C en zal niet afbladderen.

Over GreenPanGreenPan ontwikkelde 11 jaar geleden als eerste potten en pannen met een gezonde keramische Thermolon™ anti-aanbaklaag. Die wordt gemaakt van natuurlijke materialen, zonder schadelijke stoffen. Bij oververhitting van je pan kunnen er dus geen toxische stoffen vrijkomen. Bovendien heb je in een GreenPan slechts 1 koffielepeltje vetstof nodig voor uitstekende bakresultaten!