Groene GreenPan Milan 3D Koekenpan Vlees en Gevogelte - Inductie - Ribbelpatroon - Aluminium - Ø30 cm - Zwart

45,11
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart Groen

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Groene GreenPan Milan 3D Koekenpan Vlees en Gevogelte - Inductie - Ribbelpatroon - Aluminium - Ø30 cm - Zwart

Een stevige steak, een malse moot zalm, beetgare groentjes of een omelet baveuse: we houden van variatie in de keuken en toveren het liefst elke dag iets anders op ons bord. Maar hoe we ook variëren met smaken en ingrediënten, voor de bereiding grijpen we meestal naar een en dezelfde pan. Maar het kan beter, lekkerder en gezonder, met de nieuwe 3D-pannen van GreenPan. Ontwikkeld met een bakoppervlak op maat van drie verschillende voedingsgroepen: glad voor eiwitrijke ingrediënten zoals eieren, kuiltjes voor vis en groenten en geribd voor vlees en gevogelte. I LOVE Meat and Poultry!
Gezond en gevarieerd koken krijgt een nieuwe dimensie met de Milan 3D collectie van GreenPan. Niet alleen de vorm van de pan maar ook het bakoppervlak is aangepast aan het product en zijn bereidingswijze. Zo vraagt het bakken van vlees en gevogelte om een geribd bakoppervlak dat een optimale verdeling van vetstof mogelijk maakt. I LOVE Meat and Poultry! is dé garantie voor gelijkmatig gebakken stukken vlees en gevogelte met een lekker bruin korstje.

Gezonde keramische anti-kleeflaag, vrij van PFOA, lood en cadmium. De Thermolon anti-kleeflaaf geleid warmte beter dan traditionele anti-kleeflagen, wat resulteert in mooi egaal bakken op een lagere temperatuur. Dankzij de ergonomische roestvrij stalen handgreep is deze braadpan geschikt voor ovengebruik. De braadpan is heel makkelijk te reinigen, door de sublieme anti-kleefeigenschappen. Handwas is aangeraden. Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Geribbeld bakopperlak perfect voor vlees en gevogelte.

Over GreenPan
Vandaag de dag is koken zoveel meer geworden dan het vervullen van een dagelijkse behoefte. We eten bewuster en het culinaire gebeuren is 'HOT' geworden. GreenPan kookgerei is vervaardigd uit hoogwaardige materialen. De producten zien er niet alleen goed uit, ze leveren ook uitstekende bakresultaten!

GreenPan maakt geen gebruik van PTFE en brengt met de Thermolon antikleeftechnologie een gezond alternatief op de markt. Thermolon is hittebestendig tot hoge temperaturen. Wanneer je pan oververhit geraakt, zelfs tot 450°C/850°F, zullen er geen giftige dampen vrijkomen en zal de antikleeflaag van je pan niet afschilferen.

Materiaal:
Aluminium
Voorraad: